lørdag 13. mars 2010

Litt om dagen idag og vår GiveAway

Hallo alle sammen!

Denne helgen er det full innsats på nettbutikken. Mannen min har kvalitetstid sammen med jentene vår, slik at jeg kan jobbe hele helga på AnnaJohanna. Det er mye som skal ordnes og gjøres. I slutten av denne helga kom det masse varer fra både Rice og Bloomingville, så det er jo SÅÅ kos å pakke ut varer og legge de ut på nettsiden. Mens vi jobbet med det, hadde vi også åpent showroom i går ettermiddag, alltid noen som vil titte innom på lageret vårt og slå av en prat. Det setter vi stor pris på. Når kunden kommer innom, så slipper han jo også å betale frakt, så det er en del kunder i nærområdet som selvfølgelig vil benytte seg av det.


Idag har jeg og Anna vært i Kopervik og laget en helt ny utstilling i utstillingsvinduet vårt. Sist utstilling var preget av Rice sine produkter, mens denne nermest var en ren Bloomingville utstilling, uten om prikken over ièn som var en turkis kaffekanne fra Rice. Disse kannene har vi egentlig tatt inn for en kunde som ville bestille en, men jeg falt pladask med en gang jeg så dem!! Herlige fargerike, nesten som man blir i godt humør av den til morrakaffen:) Å det beste er jo prisen : 185,- Det er ikke ille for en kaffekanne. Anna har hatt en hjemme på testing, vannet i kannen var varmt etter 12timer :)

Kannene finner du herResten av ettermiddagen og kvelden skal jeg bruke til papirabeid, kontakt med leverandører, kunder, reklame, pakke og sende dagens bestillinger og blogging.

Koser meg skikkelig når jeg får holde på med den jobben jeg liker aller best!!

Så til slutt vil jeg minne dere om GiveAwayèn vi startet i går, gøy om dere vil bli med!!

Ha en fantastisk lørdag!!

Klem fra Johanna

6 kommentarer:

 1. Hei.

  Jeg har en award som venter på dere inne på bloggen hos meg.

  Ønsker dere en fortsatt fin helg!
  Klem fra Siddismamma

  SvarSlett
 2. Så spennende med nye varer i butikken :o)

  Ønsker dere en flott helg videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Jeg har lett sånn etter kanner som holder på varmen. Da vet jeg at det finnes!! Vet ikke hvor mange kanner vi har prøvd som holder noen få timer bare. Takk for tipset!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min:) og da fant jeg deg og bloggen din også:) Likte nettbutikken din:))

  Hilsen


  Ann Elin/ Fru Rosas Hjem

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min:)
  Nettbuttikken deres er farlig for meg, dere har jo alle de merkene jeg digger. ;)
  Ha en fortsatt strålende helg dere også
  Hilsen fra Guro og Alma

  SvarSlett
 6. Hei så giveawayen deres på en annen blogg, ble følger og syntes tekannene var veldig flotte i fargen, fikk jeg velge ønsker jeg med en TURKÎS kann, det blir 3 lodd til meg. Spennende dett.
  Marianne

  SvarSlett