søndag 14. mars 2010

Sunshine Award


Tror dere ikke vi er så heldige å ha fått en Sunshine Award 2 ganger denne helgen!! Denne gangen var det 2 flotte bloggere som ville spre litt solskinn på oss, og hvem trenger vel ikke det i dette været?

Tusen takk til Fro fordi du alltid kommer med så fine og koslige kommentarer her på bloggen vår, det setter vi kjempe stor pris på!!!

Å tusen takk til kusine Siddismamma som har den flotte bloggen Siddisliv. Du kommer med gode tips, linker og har alltid en hyggelig kommentar på lur. Takk for at du hjelper oss med å finne ut hvordan denne blogginga fungerer! (ser du at jeg klarer å linke nå??hihi)

Anbefalere dere alle til å ta en tur innom bloggene deres for å se hvor pent og vårlig Siddismamma har pyntet på kjøkkenet sitt idag og hvor fine bordkort, håndarbeid og scrapping Fro lager. Veldig inspirerende blogger begge 2

For denne Awarden gjelder følgende: Jeg tar det på engelsk for anledningen, faktisk!

The sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivety and creativity inspire other in the blogworld. The rules for accepting the award are:

1. Put the logo on your blog or within your post,

2. Pass the award to 12 bloggers.

3. Link the nominees within your post.

4. Let them know they recieved this award by commenting their blog.

5. Share the love and link to the person from whom you recieved this award.


Siden vi har fått denne Awarden tidliger og gitt den videre til 12 fantastiske bloggere, velger vi i dag å gi den til alle dere som titter innom bloggen vår i kveld!! Plukk den med dere og spre litt solskinn på deres vei!!

Ønsker dere alle en vidunderlig kveld!!


1 kommentar:

  1. Heisann! Takk for hyggelig besøk inne hos meg. Eg har vore inne og tatt 6 lodd. Gleder meg til å sjå meir på bloggen dåkas.

    Smil fra L

    SvarSlett