søndag 16. mai 2010

En kjekke 16.mai

Idag har vi begynnt oppvarmingen til den store dagen i morgen. Vi har vært i 3-års dag til den ene nevøen min. De hadde leigt lokale i barnehagen og der var det gymsal. Det var jo midt i blinken, og store som små, storkoste seg!!

Etterpå var vi på skolen for å gjøre klart til morgen dagen, i år som ifjor er vi i komiteen. Det er foreldrene til 5. og 6. klassingene som er der. Synes de gjør en så utrolig flott jobb, ordner og steller til med stoler, border, mat, pynting, leker til barn og voksne og alt som hører 17.mai til. Takk for at dere står på og gjør dagen flott for bygda!

Eldste jenta vår spiller i kopset, vi har et kjempe flott musikk-korps her, og hva hadde vel 17.mai og toget vært uten musikk. Jeg gleder meg til å høre på dem!!

I dag har det regnet i hele dag, så jeg krysser fingrene for det iallefall skal bli oppholdsvær når barna skal gå i tog. I fjor var det kjempeflott vær, satser på det samme i morgen.

Siden det har vært så utrivelig vær, har ungene kost seg med inneaktiviteter. Idag børstet vi støvet av dreiemaskinen til leire, da blomstrer kreativiten. Knall kjekt!!

Bilde 036

Bilde 037

Dypt konsentrert.. Håret er flettet til i morgen :-)

Bilde 038

Knall gøy å styre pedalen…

Bilde 039

Måtte flire for meg selv, så for meg at hele leirklumpen løsna fra brettet og fikk superduper spinne fart og suste gjennom rommet og klatta til alle nystrøkne klærne til i morgen… hihi

Bilde 040

Resultatet var 2 nydelige telys lysestaker til meg, jeg er jammen verdens heldigste!!!

Ønsker dere alle en fantastisk nasjonal dag!!

3 kommentarer:

 1. Wee, det så super gøyt ut da!!
  Det er noe jeg må se om vi finner når ungene er blitt litt større;) Leire er jo kjempegøy!
  En liten takk for oppskrift på bloggen min;)

  Øsnker dere en fantastisk 17.Mai! Måtte solen skinne, og alle unger kose seg=)
  Klem

  SvarSlett
 2. Det så kjempemorsomt ut!

  Ha en super 17 mai feiring dere også!! :)

  SvarSlett
 3. Det så jammen koselig ut, også er det jo ganske grisete og det elsker i hvert fall jentene mine!Håper 17.mai ble en kjempedag for dere, synes det er så flott at dere står på for at feiringen skal bli bra!Jeg digger 17.mai!!Ha en fin tirsdag:)

  SvarSlett