tirsdag 29. juni 2010

I morgen trekkes 2 heldige vinnere av Vakre Hjem & Interiør

God morgen alle sammen! Ja, da var juni snart over for denne gang (allerede!) I morgen skal vi trekke 2 vinnere av hver sitt års abonnement på bladet Vakre Hjem & Interiør. Tusen tusen takk til alle dere som har blitt med og hjertelig takk for alle utrolig hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger!! Vi setter så utrolig pris på det! Det er ennå litt tid til å hive seg på om noen ønsker det, da trykker dere her
Idag er det åpent hos AnnaJohanna fra 11-17 det er alltid like kjekt! Håper solen titter frem slik at det blir kaffe og lapper på terrassen.

Ønsker dere alle en riktig flott onsdag!!

Kllem fra Johanna & Anna

6 kommentarer:

 1. 0 hyggelige kommentarer må det gjøres noe med, så da får du en her i natten fra natterangelet Huldra. :)

  Sitter her med kryssede øyne, og måtte sjekke litt rundt før jeg kryper inntil den sovende bedre halvpart. Er veldig spent på trekningen i morgen (strengt tatt i dag).

  Siden du kanskje ikke er like døgnvill som meg, så håper jeg du får dette som en god morgenhilsen. Håper været og alt annet smiler til deg. :)

  SvarSlett
 2. Føyer meg til Huldra her, litt feriemodus i heimen og natterangler av rang fra før:)Blir spennende med trekningen i morgen:)God natt, eller god morgen:)

  SvarSlett
 3. Jeg vil gjerne være med. Håper ikke det er for sent? Ingen ting er mer spe nnende enn en vakker blogg og en hiwe away...

  Mvh
  Camilla

  Mail: privatrett@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Jeg er med!

  Ola H.

  SvarSlett
 5. Kjære, jeg er også med!

  Julie S.

  SvarSlett
 6. Jeg elsker interiør og vakre ting fra Rice, Green Gate mv. Du har en nydelig blogg og en skjønn nettbutikk. Jeg skulle så gjerne ha vunnet, da vi flytter inn i et helt spesielt arkitekttegnet funkishus med takvinduer 360 grader rundt i stuen. Der er plenty med rom, og vi trenger ideer.

  Ha en deilig sommer!

  Hilsen Jonette

  SvarSlett