onsdag 1. september 2010

Lykke

For en lykke... Idag ankom pakken min fra Stoff og Stil.... Klør i fingrene etter å sy.... Men tror det får bli i morgen når jeg er utvilt og opplagt, imens skal jeg nyte synet og drømme søtt om hva jeg skal sy.. Blir nok noen kjoler  nye ihvertfall... Om noen av dere har noen gode tips og ideer, mottas de med takk!
Ønsker dere alle sammen en hyggelig onsdagskveld!
Klem fra Johanna

6 kommentarer:

 1. Siden jeg ramla over denne bloggen for et par dager siden, MÅTTE jeg bare ha den på lista mi... Jeg strikker barneklær og har gjort det i over 20 år. Aner ikke hvor mange luer det har blitt! Hva er aktuelt i farger og mønster nå? Har dere tips, bli jeg GLAD! Masse hilsen fra Synnøve

  SvarSlett
 2. Flotte stoffer, har sett på dei mången gånger.
  Men nå må eg prøva og få brukt opp litt av alle dei eg har. Men har vist mista sy gløden heilt.Snart to veker uten å sy ein einaste ting. Krise:(( Litt ynskyldt er eg da. Ventar på ny stingplate.

  SvarSlett
 3. Knallfine stoffer!! Glede meg te å sjå resultatet!:) Takk for koselig kikk i butikken igår!! :):) Me komme nok tilbake!;)

  SvarSlett
 4. Oi så mye snadder du har handlet inn. Skulle ønske jeg var litt flinkere til å sy, er jo så mye fint man kan lage til små prinsesser. Du må gi beskjed hvis du vil holde kurs ;-)

  SvarSlett
 5. Herlige stoffer i herlige farger. Blir spennende å se hva du tryller frem av de. :)

  SvarSlett
 6. Dere har virkelig mye kult og fint i nettbutikken deres. Så den for første gang i dag.
  Følger dere videre på ferden.

  -marthe-

  SvarSlett