mandag 6. september 2010

Nye varer fra Bloomingville

I dag har vi fått inn en palle med varer fra populære Bloomingville. Den som venter på noe godt,venter ikke forjeves heter det, og vi ble ikke skuffet denne gangen heller! Noe av det vi har fått til hus er fil de fer oppslagstavlene, sist vi hadde dem inne i butikken røk dem ut nesten med det samme, så dem falt i smak hos kundene. Kjempe praktiske til å henge opp kort, bilder, invitasjoner m.m.
Denne gangen har vi også fått inn noen kjempe fine bokser til Te/kaffe og sett med 2 runde kakebokser.
Litt mere snop har vi også lagt til under Bloomingville i nettbutikken vår, velkommen innom for en titt! Trykk her for å entre! 

7 kommentarer:

 1. Kjempe lekkre dei boksane fra Bloomingville! Jeg hentet pakken min på posten i dag! Tusen takk for superrask service og den lille ekstra tingen dere hadde lagt oppi! Klarer nesten ikke å vente til å ta bollesettet mitt fra Rice i bruk.

  Klem fra Rita E

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar hos meg. :) Var nettopp inne på nettbutikken din, så mye flott du har der. Liker spesielt godt merket Bloomingville.

  SvarSlett
 3. Hei,
  og takk for besøket på bloggen min.
  Trivelig! :)

  Her inne var det fargerikt og fint.
  Jeg elsker farger. Mange farger...!

  Legger meg til som følger her også,
  og kikker innom igjen senere.

  Ha en fin-fin tirsdag!

  SvarSlett
 4. ....de boksene der kan man like ja:)

  Flere som blir forlatt av jaktgale menn hihi...men jeg depper ikke av den grunn nei;) Får jo knallgod tid til å myse rundt i f.eks nettbutikken hos dere og planlegge prosjekter som gubben kan ta tak i når han kommer hjem...pluss venninnebesøk da:)

  Ha fortsatt fine høstdager:)

  SvarSlett
 5. Takk i lige måde. Jeg har glemt å hente kaffekannen, måtte i butikken på onsdag. Er det en dag det passer å hente den på kveldstid? Ikke torsdag, men i dag eller i morgen?

  SvarSlett
 6. Ja, akkurat... Men jeg jobber fra 9-14 og så har vi åpent i butikken fra 14-18. Skal høre om mamma har tid å være der en stund i morgen, så kommer jeg i tilfelle innom.

  SvarSlett
 7. Fina saker!
  Har en trevlig tisdagkväll!
  Kram Sirpa

  SvarSlett