søndag 28. november 2010

Åpent lager i dag!

God søndag alle sammen! Da var vi jammen kommet til 1. søndagen i advent og vi trer inn i en fantastisk og magisk tid. Noen er allerede i full gang med forberedelsene andre er mer avslappet.
 Vi i AnnaJohanna har åpent lager i dag fra 15:30 til 19:00 vi har masse fine julegaver til liten og stor. Vi hjelper deg med gavetips om du trenger det.
Vi har fått spørsmål om det går an å bytte gavene, og det går det selvfølgelig an å gjøre! For dere som bestiller på nett, så pakker vi å sender varene dine kjapt avgårde så lenge betalingen er registrert, sporinggsnummer blir sendt til deg på mail, slik at du kan følge med hvor pakken din befinner deg. Gi oss et lite vink om du ønsker av vi pakker gaven inn i julepapir. Sende den direkte til den du ønsker å gi gaven til kan vi også ordne.
Ikke måte på hvor snille vi er i disse juletider :-) De 5 første som bestiller på nett i dag, får med et lekkert God Jul skilt fra Bloomingville (se bildet nedenfor) Trykk her for å komme til butikken.
Å ikke nok med det, 2 heldige får det nye bladet BoligDrøm hjem i postkassen et helt år, trykk her for å lese hvordan du kan bli med i trekningen. 
Ønsker dere alle sammen en flott 1.søndag i advent.
Tenn lys, et lys skal brenne for denne lille jord,den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.Må alle dele håpet så gode ting kan skje.Må jord og himmel møtes, et lys er tent for det. 


1 kommentar: