fredag 17. desember 2010

MyCinnamonGirl

Juhu!! I dag kom det pakke i posten fra MyCinnamonGirl. Bestillte noen romjuls klær til jentene, deiligt med noe kosete å ha på seg når vi skal slappe av og bare ha det gøy. Sjekk ut den nye lekre kolleksjonen deres her. Vi har ikke klart å få tak i disse klærne til nettbutikken, men vi håper og tror at vi skal få tak neste år. Jeg la inn bestilling i nettbutikken til MyCinnamonGirl den 12.desember, dagen etterpå var varene sendt med Posten og i dag kunne jeg hente dem. Slikt liker vi!!
Vi har fått inn noen aldeles lekre kjoler fra samme leverandør til dame i nettbutikken i sist uke, nå har vi kun få igjen, så bruker du M eller XL, har vi et par igjen på lager. Trykk her for å komme til nettbutikken. ( Vi fikk inn noen flotte trespill på onsdag)
Minner dere om at på Julaften gir vi bort 3stk års abonnementer av den nye bladet BoligDrøm, på facebook, bloggen og et til dere som besøker lageret vårt fram til Jul, så her skulle det være STORE sjangser for å vinne. Trykk her for å delta. 
Jentene var kjempekry over de nye klærne, sjekk så fine :


6 kommentarer:

 1. Så fine dei var i nye klær.Gullongane til mor-mor og mor-far.!!

  SvarSlett 2. Søte jenter i søte klær:)God Helg!!Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Herlige unger i herlige plagg :o)
  Ha en deilig jul!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 4. Så herlige og fine jenter!!! Klærne er kjempefine, ser utrolig gode ut!

  SvarSlett
 5. Så herlege jenter i herlege klær!! Eg har og bestilt til meg og jenta mi. Og dei kom i postkassen min 5 dagar etter at eg bestilte. No har eg "flytta inn i den ".

  Eg håpar på å få "julegåve" hos dåke, i form av eit ab. på Boligdrøm!!

  Klem frå Solveig

  SvarSlett