lørdag 21. mai 2011

Seng til Prinsessen vår


I dag har vi vært på Ikea i Stavanger. Vi trengte flere nye skaper til oppbevaring, særlig klær.  Vi har et "kott" som har en lei tendens til å samle altfor mye rot. Nå har jeg funnet på at dette heller kan bli Lillemors lille hule. En hytte  inne. Derfor måtte vi ha nye skaper (til rotet) og de  måtte selvfølgelig kjøpes på Ikea ...
Men den viktigste grunnen var jo ny seng til Prinsessen vår. Hun blir 3 år til høsten og har begynt å klyve ut av Sprinkelsengen sin. Noe som har ført til en del knall & fall og mindre pene blåmerker. Denne Minnen sengen fra Ikea har kusinene hennes på Bømmelulu og hun har vært litt misunnelig på den. Nå sover Prinsessen vår søtt i den nye sengen sin og alt er bare velstand... enn så lenge...
Ha ein strålende kveld!

3 kommentarer:

 1. Den skal me kjøpe til prinsessa vår denne veka og! Det blir stas med "stor" seng :-) Godt å høyra at ho er ein suksess hehe.

  Ha ei fin helg!

  Maria

  SvarSlett
 2. Ei super søt seng!
  Denne kjøpte vi til store lillesøster når hun skulle over i stor seng. Nå står den å venter på at minstelillesøster skal bli stor nok til å overta den. Hva skulle vi gjort uten Ikea!
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 3. Sjå der! Denne senga har eg ikkje sett før, men den var jo rektig så fin! (syns ofte ikea kan bli litt keisamt, men det er jo slett ikkje denne vakre senga!)

  SvarSlett