mandag 22. august 2011

Smart matpakke

Av en eller annen grunn har vi en del matbokser her i huset... Når de nye boksene fra Blafre ankom, måtte selvfølgelig Ida på 6-år velge seg en ny til skolestart, slik at hun var klar til 2.klasse. Jaja, noen goder må man vel ha når mamma driver nettbutikk.. Jeg har heller ikke noe i mot å fylle opp huset med disse herlige sakene. Boksen Ida valgte seg denne gang er et litt stort skrin, da vil jeg bare komme med et lurt tips som vi synes er helt supert! Vi har noen små bokser som vi fyller opp med frukt, grønnsaker eller pålegg, så slipper alt å blande seg. Ida syns det er kjempespennede med å se hva "overraskelsen" er, så blir det litt mer spennede å spise skolematen sin også. 12 bokser fra Rice koster 65,- og du kan ta en nermere titt på dem her om du vil.
Ha en fin mandagskveld alle sammen!
Ps en heldig vinner på fb giveawayen er nå trukket, få å se hvam så vant, trykker du her. 3 kommentarer:

 1. Søte matbokser! Og smart å bruke mindre bokser oppi. Jeg husker fortsatt mammas matpakker, med små tupperware bokser med syltetøy i, skje og brødskiver i på si. Koselig! Og det ble alltid litt syltetøy til overs, himmelen for min søte tunge ;)

  SvarSlett
 2. Herlige matbokser!
  Slike små bokser har jeg leita etter i en hel liten evighet, må vel ta en tur innom nettbutikken deres og handle litt til skolestart jeg også =)

  SvarSlett
 3. Takk for koselige kommentar inne hos meg. Kjempefine matbokser, me like dei små kjempegodt her i sjå oss. Lykke til med åpen butikk imorgen.

  Klem Benedicte

  (PS! blir veldig glad om dokke vil oppdatere blogadresså mi i bloggrollen dokkas)

  SvarSlett