fredag 19. mars 2010

Bowling

Bowlingsett fra rice

Da var jaggu fredagen her igjen gitt!! Etter at jeg sluttet å være hjemmeværende synes jeg at dagene og ukene fyker avgårde i en dundrende fart! Plutselig var det helg igjen, for all del, jeg klager absolutt ikke over det. Tror dette blir en spennde helg, imorgen er vi invitert til et vennepar på vietnamesisk-aften! Gleder meg kjempemasse, det blir spennede! Idag blir det nok tv-kveld med noe godt å spise. Synes det er så masse kjekt på tv-en på fredagene. I og med at vi har småunger, blir det storsett hjemmekos!

Men det var det jeg skulle til å fortelle, på onsdagen reiste hele familien til bowling-hallen. For de 2 minste var det for første gang. I og med at 4 og 5-åringer er "verdensmestere" og kan alt selv, ble dette en gøy opplevelse. Jo, dette her kunne di, for de hadde de sett på Tom & Jerry.. Og tuttene fikk det jammen til også!! Det var kjempe koslig, og det blir absolutt ikke siste gang vi reiser dit. :)

Samme dagen var vi også på 4-års kontroll med minsten... Hun er ikke verdens mest snakkesalige (har ikke arvet mor si der nei) men på kontrollen snakket hun i vei som aldri før. Jeg holdt på å dette av stolen da helsesøster spurte om hun kunne si navnet på noen gjerdestolper på en illustrasjon...4-åringen :  Rød, blå, yellow,green,blue, red, yellow... hihihi, det var skikkelig morsomt!!

Bare så dere vet det så har jeg ikke gått inn for å lære dem engelsk, men når Anna var i Edenburg for noen månder siden kjøpte hun Apebuzz til jentene, og det har blitt ivrig brukt kan man si... :) :)

Nei, nå får jeg komme meg ned på butikken og handle litt fredagskos, nå er det helg jenter, så da skal vi kose oss!!

Tror det blir indisk kylling og kansje jeg skal forsøke og bake et sånt godt brød med salt på.. Hva er det det heter nå igjen? Godt er det ihvertfall.(og langt ifra sundt)

Jeg får begynne et nytt og bedre liv igjen på mandag!!

God fredagskveld alle sammen---Nyt den!!!

Johanna

3 kommentarer:

 1. Bowlingsettet ser flott ut!
  Kos deg masse i helga!
  Klem : )

  SvarSlett
 2. Jeg syntes uka flyr av sted, selv om jeg "bare" går hjemme:)
  Prinsessene er 6 og 3 år og søstre ja. Koselig jenter og de har en lillebror som er 2 mnd.
  ha en fin helg.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 3. Så tøft bowlingsett! :)

  Ha en strålende helg!
  Klem

  SvarSlett