onsdag 17. mars 2010

Middagsgjester

Hei alle sammen, her kommer dagens innlegg fra meg. Onsdager har jeg fri fra kontorjobben min, som oftes tilbringer jeg denne ukedagen sammen med Anna, men idag skal jeg ha middagsgjester og så skal vi på 4-års kontroll på helsestasjonen så i dag har jeg FRIFRI. Jeg bor 1.5times kjøring ifra der Anna bor, så jeg vil gjerne ha hele dagen eller 2 når jeg først er på besøk. Men man skal ikke se bort ifra at vi treffes i helga:) Uansett så snakkes vi på telefon en del ganger i løpet av en dag. Alltid noe som skal ordnes, ideer som skal utvekles osv.. Er så kjekt atte!

Til besøket idag skal jeg servere en av mine middagsfavoritter "komla" så vi kaller det her på vestlandet. Mmmm jeg elsker det!! Synes det er en enkel og grei rett å lage, er liksom en rett man lager til mange. Så nå står kjøttet nede å putrer i gryten og det lukter middag i hele huset..hihi jeg blir nok mett bare på lukta.. Komle er en slik rett der det smaker best å komme til duk og dekket bord... (Anna...?? Fikk du med deg det?? Duk og dekket bord..komle..)
Jeg ble så inspirert av Siddismamma sitt bloggeinnlegg for et par dager siden der hun hadde pyntet så fint til påske, så jeg tenkte jeg måtte gule litt opp her hjemme også...

Har prøvt å knipse noen bilder fra heimen vår:
Synes denne var ganske stilig, kjøpte den på Plantasjen 149,- Det er vel egentlig meningen at den skal være ute, men tenkte den skulle få henge i gangen til påsken var over.

Synes disse her var fantastisk fine, de henger i kjøkkenvinduet og sprer glede. Storesøster på 12år er med i noe som heter Hobbyklubben for alle, får masse fine hobbypakker i posten til en billig penge. Til å anbefale!

Disse ligger på kjøkkenbenken å venter på å bli stappet med påskegotteri og gjemt slik at jentene kan gå på skattejekt i påsken. Det er alltid populert!


Denne har jeg hatt lyst på lenge, når vi fikk varer fra Bloomingvillle i sist uke, var jeg ikke sen om å skaffe meg en...Knall Tøff!
Litt påskestemning i vinduskarmen på kjøkkenet.
Ja dette var dagens blogginnlegg fra meg og
med dette ønsker jeg dere alle en flott dag!!
Klem fra Johanna

5 kommentarer:

 1. så flott påskestemning :))) fine bilder :)

  SvarSlett
 2. Hei Johanna :)
  Åååå komle ja. Jeg kaller det kompe jeg da. Det er helt nydelig. Smelter i munnen. Men jeg tror kanskje det er noe man må være vant til å spise siden liten. Her i huset er det bare jeg og eldste datter som liker...nei, digger! det. Pappa´n min er fra sørlandet...derfor komper;)

  Så koselig med påskeblomster!
  Klem,Line

  SvarSlett
 3. Komle ja, er vel det samme som vi hadde til middag i dag det=D Raspeballer (som vi sier) kålrabistappe, vossakorv, bacon osv?! Er fremdeles mett;-)

  Herlig påskestemning... Finner ikke min, men kanskje om vi kjøper inn litt gult at den kommer snikende?!

  Ønsker dere en herlig onsdag videre=)

  SvarSlett
 4. Inspirerende blogg dere har :) Mange søte bilder :)

  SvarSlett
 5. Å, nå fikk jeg lyst på komle, det er så lenge siden! Kan godt ta en tur jeg altså :))

  Forøvrig en herlig side så jeg kommer nok innom igjen ganske snart ;)

  SvarSlett