mandag 26. juli 2010

Oppussings-resultat

Endelig etter ukesvis med maling, tapetsering og rydding begynner resultatet å vise seg... Idag kom Ikea med varene vi hadde bestillt og etter at mannen min fikk skrudd den sammen, kunne jeg sortere, hive og rydde på plass. Vi har levd i et rot hus i ukesvis, men nå kommer det seg litt... Har til og med tatt noen bilder jeg vil vise dere. Vi trenger et ekstra soverom, så vi har satt opp en vegg på det største rommet i 2.etg. Så nå har jentene våre på 5 og 4 år hver sitt rom, de er SÅ fornøyde... Hun ene ELSKER råååsa og hun andre blått... De mønstrete tapetene er kjøpt på Retrovolla.dk og er ekte 70-tallstapet, jeg er strålende fornøyd med tapeten!! Gardinene er fra Kid, jeg liker dem kjempegodt! Ikke feil at dem hang på halvpris heller...
Ellers så er vi i AnnaJohanna pittelitt i rampelyset i dag, nettbutikken vår er nevnt på dagbladet.no og vi soler oss i glansen :-)

10 kommentarer:

 1. Kjempeflott,dokke er flinke.Gleda meg til å komma å sjå rommene til gullongane!
  Mor-mor.

  SvarSlett
 2. Må være deilig å se en ende på oppussingsrot ja. Flotte rom jentene får! Skjønner godt de er stolte og glade over disse rommene. :)

  Moro å se omtalen. Grattis! =D

  SvarSlett
 3. Jeg er sikker på at du har 2 overlykkelige små jenter nå. Rommene ble flotte:)
  Gratulerer med omtale i dagbladet.
  ha en fin dag.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 4. Så fint det ble!Herlige retrovilla altså, hun har SÅ mye fin tapet!Og jeg ser at dere har noen Rice-kurver på barnerommene også, de er så fine til å ha leker og småtterier i!Jeg liker alle sammen, kunne nok hatt enda fler enn de fire jeg allerede har:)Så flott at Dagbladet skriver om dere da, det må jo være kjempemorsomt:)

  SvarSlett
 5. Så flott det ble på dette rommet da.Jeg likte spesielt de flotte sengeteppene. lekre.
  Klem

  SvarSlett
 6. Kjempefine rom til jentene dine! Tipper det er noen fornøyde små jenter som flytter inn!!:)

  SvarSlett
 7. Knall fine rom! Likte tapetane kjempe godt! Og ikkje minst sengeteppe:) Kor har du fått tak i dei?

  Marie

  SvarSlett
 8. Helt nydelig, for et herlig rom :o)
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 9. Herleg blogg, og ikkje minst nettbutikk, kor eg kjøpte mitt fantastiske Rice-bollesett! :-) Visste ikkje at dykk også har butikk! Kvar ligg den? Helsing Ragnhild

  SvarSlett
 10. Oi for et fint rom altså:)

  SvarSlett