fredag 30. juli 2010

Vinn valgfri premie fra nettbutikken vår...

Da var fredagen her igjen og i dag har det vært alt annet en sommervær hos oss. Skikkelig ruskevær har det vært. Men vi har hatt en bra dag for det. Jentene har hatt besøk av sine kusine som er på samme alder og sammen har de lekt på de nye rommene. De "gamle" leken har blitt nye og spennende etter at vi har sortert og ryddet i dem!! Så de har lekt og lekt. Jentene har også baket deilige boller, kreativiteten er det ikke noe å si på, så det ble både snegler, sol og snurrer. Kjempe gode var de!! En venninne og hennes herlig sønn stakk også innom i døren, kjempe koslig!!! Når det er slikt inne vær- har jeg også hatt rikelig med blogge tid, det er utrolig mange flotte flinke bloggere der ute og i dag vi jeg anbefale dere 2 stykker som det absolutt er verdt å titte innom.
Den første er Camilla med bloggen jentatilharald , Camilla blogger om hverdagen sin og ting som opptar henne. Den andre bloggeren jeg vi trekke fram i dag er Therese som har bloggen mammaoglillemor der vi får delta i hverdagen og deres aldeles nydleige skatt. Alltid koslig å bli "kjendt" med andre gjennom blogger synes jeg!!

Til slutt vil jeg minne om konkurransen vi i AnnaJohanna har gående nå, den heldige vinneren får selv velge hva h*n skal vinne!! Kan det bli bedre enn det? Så meld dere på folkens!! Blir kjempe glad om dere har lyst å spre det gode budskap også (linke)

For å delta trykker du her.

Men nå var pizzaen klar.... Ha en flott fredagskveld alle sammen!!

Klem Johanna

2 kommentarer:

 1. Ha en kjempe fin helg!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei
  SKal sei dåke e drifige :)bakeboller og pizza :)Hørtes veldig godt ut!

  Eg vil væra med i konkuransen!
  Eg liker alt og har sitt gjennom butikken lenge.Skal handle hos dåke når eg får nytt hus å putte tinga i :)
  Eg trykte liker på et blafreprodukt
  på Rice bollene med lokk
  Og på ein mycinnamongirl kjole
  Håper EG vinner!

  Marie

  SvarSlett