fredag 3. september 2010

Hurra, så var fredagen her igjen! Her i hjemmet stiller jeg alltid det samme spørsmålet hver dag, hva skal jeg lage til middag i dag?? Jeg har en drøm om å planlegge middager for en hel uke og ha stål kontroll på hva som står på planen, men jeg er vist ikke et rutine menneske, og trivs med å være fleksibel og heller ha struktur.. ;-) Så i dag (igjen) var det til å åpne kjøleskapsdøren og se hva som befant seg innenfor, valget falt rask på kjøttkaker i brun saus. Siden jeg ikke er noen tryllekunstner på kjøkkenet, er det veldig tradisjonellt, kjøttdeig, vann, egg, potetmel og krydder. Skal jeg skikkelig ta den ut tilsetter jeg en pose tacopulver så har vi de nydeligste tapasbollene...hihhi... Så i dag er spørsmålet fra meg til dere, hvordan lager dere kjøttkaker og hvilket tilbehør er med? Vi endte opptradisjonellt med poteter, gulerot og erter i dag, men en lekker kålstuing er ikke å forakte.. Resultatet i dag ble fullt spisbart, for å kjenne den deilige duften av nystekte kjøttkaker, trykker du her. ;-)

Ønsker dere alle sammen en flott fredag!
Klem Johanna

4 kommentarer:

 1. Jeg liker nå de tradisjonelle kjøttkakene best, så her er det kjøttdeig, løk, potetmel, hvetemel, egg, vann og krydder.

  Serveres med grønnsaker (stort sett gulerøtter og brokkoli) ,kålrabistappe (vi liker ikke ertestuing, så dette blir erstatningen hos oss), rødbeter og tyttebærsyltetøy.

  Nam nam. Ps, jeg skal prøve å få hentet den blå kaffekannen på onsdag.

  SvarSlett
 2. Kjære vene du MÅÅÅ da ha løk i !!!! Jeg rasper en løk og blander i,og en skvett kaffi gjør susen :)))

  SvarSlett
 3. Synes du er uhyre flink som lager kjøttkakene dine selv :o) De fleste kjøper vel helst ferdige idag. Men de hjemmelagde er best!!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 4. Hjemmelagde kjøttkaker er jo så godt, da! :) Jeg har faktisk laget en meny for åtte uker, jeg handler stort sett bare en gang i uka, og da er det så praktisk å ha planen klar! :)

  God helg!
  Klem

  SvarSlett