lørdag 9. oktober 2010

Bakekaos

På mandag fyller en av go-jentene vår 6-år og som flink og pliktoppfyllende mamma som jeg er, har jeg tenkt å bake. Jeg har bare et ørlite problem..... JEG KAN IKKE BAKE!!! Jeg eier overhode ikke talent og er blottet for å ha noe som helst snev av begavelse når det gjelder baking... i de 16-årene jeg har bodd for meg selv har jeg øvt og øvt, men uten at jeg har blitt bedre av den grunn... Det er rett og slett noen det ikke faller naturlig for.. MEN jeg i meg ikke av den grunn. Så etter noen heftige timer på kjøkkene, kan dere lene dere tilbake og betrakte resultatet :

Ønsker dere alle sammen en flott lørdag videre, jeg blir på kjøkkenet noen timer til tror jeg... Kansje jeg må blogge om resultatet senere;-) 
Klem fra Johanna 

 

7 kommentarer:

 1. Kjære, vakre vene!! :-) Ingen skal si at ikke du har jobbet i dag! :-D Resultatet smaker sikkert fantastisk!! Vist du vil ha tips til en deilig sjokoladekake som ikke krever fullt så mye rot :-) og er superenkel å lage, så ligger det oppskrift på bloggen min :-) Hurra for 6-åringen, og lykke til med bursdag! Å hurra for mammaen som virkelig ikke gir opp!

  SvarSlett
 2. Husk at det finnes poser fra Toro da..som praktisk talt gjør det helt av seg selv;)
  Masse lykke til, og kos dere på mandag :)
  Klem, Line

  SvarSlett
 3. Åååå for en HERLIG røre, hoho :o)
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 4. sånn ser d ut når eg òg e ferige!(heilt sant!) Da e då eg sku ønska eg hadde ryddehjelp!!

  SvarSlett
 5. hehe, kjenne meg igjen i da kjøkkenet!
  Du e goe! Lykke t med bursdagsfeiringå!

  SvarSlett
 6. Hihi, sånn ser mitt kjøkken ut itte meg og!! :D Ha ein flotte 6års dag!:):)

  SvarSlett
 7. Det ser ut som når jeg kokkelerer det der. Lett kaos med alt mulig fremme, og resultatet blir alltid "såddær". Men! Jeg har funnet store gleder ved enkle oppskrifter på nett, og er veldig glad i alle ferdigprodukter man får kjøpt alà brownies og gulrotkake. Enkelt og greit, og man kan ikke feile. Tror du fikser det greit jeg, og gleder meg til å høre om hvordan bursdagen har gått. Masse gratulerer til 6 åringen! :)

  SvarSlett