mandag 3. januar 2011

Jeg fant jeg fant!

Det som er så fasinerende med internett og bloggeverden er at det er så uendelig stort! Her i går når jeg satt og leste blogger havna jeg innpå en helt fantastisk blogg/butikk som selger de herligste produkter til barn. Lillelille heter den og du kan besøke butikken ved å trykke på denne linken her.
Spesiellt vognposene traff meg midt i hjertet, dette var bare SÅÅÅÅ meg! Jeg likte alle designene kjempe godt, men siden jeg har svart vogn og en forkjærlighet til ugler, var denne her et klart valg!
Posen heter "lillesommer" og er en lettere vognpose av ull.
Vognposen har glidelås som gjør at den kan deles i to. Den kan enten brukes som hel vognpose, toppdel blir til teppe eller bunnen kan benyttes separat som godt og mykt sitteunderlag i vogn.
Så her er det flere bruksområder. Ser også for meg at det blir lekkert til sitteunderlag i sportsvogna vi skal starte å bruke til sommeren.
Gleder meg til den kommer i posten! Ju-hu!!
De har også en veldig praktisk vinterpose som kan brukes lenge! Nattposer og noen super skjønne smekker. Så har du et lite gull eller to, er denne nettbutikken absolutt vært et besøk!
Ps: LilleLille har også egen side på facebook, trykk her for LIKE. 


1 kommentar: