torsdag 4. februar 2010

Prinsesse Muffins


Jeg er så heldig å ha 2 av niesene mine på besøk, mens mamma, pappa og storesøster er i Bremen. Vesla (16 mnd) vår stoorkoser seg sammen med de "store" kusinene på 4 og 5 år.
Så her er det livlig i heimen kan en trygt si.

Vi har lenge planlagt at når jentene kom på ferie da skal vi lage favoritt kakene deres:
Prinsesse Muffins! Og det ble det i dag, - med innslag av litt lyseblått og noen kuule dinosaur kakepynt. Det hadde vi ikke sett før, - så det måtte vi prøve!

Tror Jentene har hatt det veldig gøy med bakingen, -og ikke minst spisingen hi,hi..
Og i dag blir det pølse (i brød) og potetstappe til middag! Hadde tenkt at vi skulle kooose oss Hele tiden, -- helt til mamma & pappa kommer hjem!

Ha en Flott Torsdag alle sammen!

Anna

4 kommentarer:

 1. Mamma,mamma sånne vil jeg ha til burdagen min.... Det var utrop til den yngste prinsessa her i huset (som blir 4 år i juni) når hun så muffinsene.. Hun bruker å se på når jeg har bloggrunden min.. Hun ser på barnetv og jeg slapper av med pc i fanget.. Vi ble tidlig ferdig med middagen idag...den eldste på snart 12 laget middag til oss i dag.. Luksus :) Så du har noe å se fram til ....Kjekt med besøk da, og ikke minst for de som kommer på besøk når de får kose seg slik med baking og pynting :)

  Ha en strålende dag.. Klem Siv J

  SvarSlett
 2. Disse muffinsene ser kjempegode ut! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt dinosaurpynten? Skal snart ha barnebursdag, og da ville jo de gjort susen!

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 3. Tuusen takk! SivJ Ja heldige du så får ferdig middag! Hørtes deilig ut :-)

  Fro; alt er kjøpt på Meny, og ja de falt virkelig i smak, -selv hos ekte små prinsesser!

  Ha en finfin kveld videre.
  Klem Anna

  SvarSlett
 4. Skikkelige prinsessemuffins! Nam!

  SvarSlett