tirsdag 20. april 2010

Årets nykommer


Heisann alle sammen. Bring kårer igjen de beste nettbutikkene, og nomineringsprosessen for Netthandlerprisene 2010 er i gang. Vi i AnnaJohanna hadde syns det var helt supert å bli nominert som en av årets nykommere.


Mye om oss har vi allerede blogget om, og de fleste av dere har nok fått med dere at vi er to søstre som nettopp har startet nettbutikk, men skriver allikevel litt om oss selv :

Anna
Rødhåret 3- barnsmor, vernepleier, motivator-freak og mer enn gjennomsnittet interessert i skjeldne syndrom. Som oftes får hun det som hun vil....

Johanna
Blond fryktløs 3-barnsmor med temperament som en vestlandsk vårdag, genuint interessert i flatpakkede Ikea ting og sortering av skruer...

Sammen er vi AnnaJohanna

Altså, vi er to glade søstre som lenge har drømt om å starte vår egen nettbutikk og i november 2009 våget vi endelig å ta skrittet fullt ut. Hos AnnaJohanna vil du finne en blanding av landlige og fargerike produkter som får deg i godt humør.
Her er et rikt utvalg som vi håper vil falle i smak hos store og små!

Salget foregår hovedsaklig over internett, men vi er så heldige å ha et eget showroom. Her er du hjertelig velkommen til å kikke på våre varer, samt hente dine bestillinger om du ønsker det.

Vi er så heldige som er omgitt av en kjærlig familie(alla brother and sisters..hihi) som betyr alt for oss! De stiller gladelig opp når det trengs, både når det gjelder pakking, matservering, it, oppussing, BARNEVAKT og hva de enn måtte være. Thank you!!!

Vi i AnnaJohanna tenker på miljøet, derfor prøver vi å bruke embalasjen flere ganger. Så det kan godt hende at varene dine kommer "feil" innpakket, så fortvil ikke om den nostalgiske osteklokken din kommer i fargesprakende Rice eske. (trekk pusten godt og pakk opp før panikken tar deg...)

Ønsker du å glede noen du er glad i med en gave eller et gavekort, pakker vi gjerne inn og skriver en personlig hilsen på et kort. Vi kan og sende gaven direkte til mottaker. Bare ta kontakt så ordner vi det.

Vi pakker og sender bestillingen din så snart vi kan, ofte iløpet av 48 timer så sant varene er på lager og betalt..

Vi er opptatt av å kunne yte god service, så er det noe du som kunde lurer på eller ønsker at vi skal bestille inn til nettbutikken, ikke nøl med å ta kontakt med oss..

Tusen takk!!!

Hilsen Johanna og Anna ( du kan stemme til 24. april)

1 kommentar:

  1. Hei! Hvor holder dere til? Jeg skulle hatt tak i en slik rosa tekanne, men shooten er i morgen... vet du om ett sted jeg muligens kunne låne den fra i Oslo?
    Mvh Marie Lindeman Johansen
    post@marielindeman.no

    SvarSlett