torsdag 8. april 2010

No Livnar det i Lundar....

I dag ble jeg møtt av dette synet i hagen.. Et skikkelig flott vår tegn!
Vi har et nyyydelig vår vær på Karmøy i dag. Jeg kjenner at det begynner å krible litt i fingrene etter å gå ut å jobbe i hagen. Jeg har ikke særlig grønne fingre, så "anfallet" går nok snart over. Best å gjøre litt mens jeg har lyst..Krokusene her er veeeldig gamle, har vært der i generasjoner ( vi bor i oldemors hus..) Kanskje var det hun som plantet dem?Det kryr av humler & bier, - nesten slik at jeg får en skikkelig sommerfølelse..
Er vel på tide å plante litt i Drivhuset også, tenker jeg. Pleier å kjøpe ferdige tomat- og agurkplanter, men litt enkle sommerblomster pleier jeg å så av frø. Synes det er litt koselig, selv om jeg ikke er så veldig flink...
Ha en Finfin Dag alle sammen!
Anna

5 kommentarer:

 1. For et herlig blogginnlegg med fantastike vår bilder!!!

  Ha ein flott dag!

  Klem fra ShoppeKari

  SvarSlett
 2. Er det ikkje deiligt når det blomstra på Vea. I dag var det skikkelig flott ute. Kansje en ide og ta turen ut i hagen. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 3. Vakkert!

  Jeg sier bare: VELKOMMEN VÅREN!!!

  Klem
  Nina

  SvarSlett
 4. Er det ikke koselig ? det kan jo gjerne være din oldemor dèt ;)
  Vi bor i min manns bestforeldres hus, og her dukker det opp både krokus, tulipaner og liljer. Mang en gang har jeg tittet på blomstene hennes og sett for meg da hun plantet dem, hans bestemor:)

  God klem,Line

  SvarSlett
 5. Ja jeg kjenner til det, må komme seg ut med en gang hvis en kjenner lyst til å jobbe i hagen...ellers går det fort over.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  klem fra marilyn

  SvarSlett