søndag 9. mai 2010

Bilder fra vårt lager…

Denne helga har jeg og jentene mine vært hos foreldrene mine. Anna er nabo til mamma og pappa, mens jeg bor 1 times kjøring fra dem. Når det gjelder nettbutikken jobber jeg mye med korrenspondanse, data og slike ting jeg kan gjøre hjemmefra, mens Anna treffer kunder, pakker og sender varer o.l.
Jeg tar turen minst 1 gang i uken til nettbutikken vår, så jeg er tilstedeværene jeg også altså. Når jeg kom på lørdag hadde det netopp komt nye varer, da klør jeg i fingrene etter å rydde på plass og legge varene ut på nettbutikken. Storkoser meg med slikt!!
Med god hjelp fra jentene og Annas yngste sønn, gikk jobben som en lek. Kom til å tenke på at vi ikke har publisert så mange bilder fra selve lageret, så jeg knipset litt i vei.
Bilde 071
Bilde 088

Bilde 081
Bilde 076Bilde 072Bilde 083
Bilde 087Bilde 084Bilde 073

Så det var en pitteliten smugkikk inn på vårt lager, håper du ble litt inspirert, håper og tror vi har noe for en hver smak,
Ønsker dere alle en flott søndag, nyt den!
Klem fra Johanna

3 kommentarer:

 1. Har vore innom bloggen dokkas før men skjønnte ikkje at dokke e vea-jenter! Kjeme snart te å bestille noen småting... kan eg bare hente det på vea, då? Hilsen fra Åkra!
  www.whiteaslinen.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Dere har vanvittig mye stilig i butikken deres, ønskelisten begynner å bli lang.....hehe :)Har dere show rom det går an å komme å se på.... har hørt rykter om noe slikt, og siden jeg selv bor på VEA, så hadde det jo vert supert :)

  SvarSlett
 3. Inspirerende bilder du viser idag!

  Fargeklatter til huset, det liker vi!

  SvarSlett