tirsdag 4. mai 2010

Konfirmasjon


Konfirmasjonen i helga ble kjempevellykket! Været var bra,tivoliet var fjernet fra kirkeplassen (nesten helt).. maten knall god, glade gjester, masse gaver og en kjempe fornøyd konfirmant! så nå er vi veldig glade og fornøyde.


Bordene ble pyntet fredag midt på dagen, da ble det bare kos siden vi hadde så god tid. Jeg hadde god hjelp av min mann, -da ble det jo helt etter mitt hode..( da det ikke har noen som helst betydning for han hvordan det ser ut, fornøyd bare han får tallerken og bestikk han)


En god venn laget koldtbordet, - det ble veldig godt og ikke minst flott. Nå har vi mat i dagevis.. 10 kaker, og 2 sorter desserter holdt også til de 43 gjestene.
Damene på kjøkken bidro til at alt gikk knirkefritt. Takk!
Det var første kullet som ble konfirmert i Vedavågen kirke, så det var jo spesielt for disse flotte ungdommene. Sermonien var høytidelig, flott og personlig, så det var en fin opplevelse, men Kirka var mildt sagt overfull, flere av gjestene måtte stå utenfor..
Nå er jeg, minstejenta og konfirmanten på Bømlo. Han skal være (i praksis) hos onkel på Bilverkstedet denne uken . Kanskje det blir bilmekaniker av gutten?
Ha en flott dag alle sammen!
Klem Anna.

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med overstått konfirmasjon! Flott dekket bord, og nydelig mat. Tenker dagen ble perfekt ja. Sikkert litt godt at det er over også.
  Ha en fin dag.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått konfirmasjon. Ser ut som dere hadde en flott dag, nydelig pyntet og lekker mat.
  Ha en fin dag.
  klem fra marilyn

  SvarSlett