onsdag 23. juni 2010

Tur til Voss og Nærøyfjorden

P1020783

I helgen var vi på en kjempefin tur til Voss og en tur på Nærøyfjorden. Vi lå på Stalheim Hotell, det ligger på toppen av den berømte Stalheimskleiva.. Her er en utrolig flott utsikt utover Nærøydalen. Sammen med Nærøyfjorden ble disse tatt inn på UNESCOs verdensarvliste i 2004.

Vi var blant annet på en fottur opp til Nåli. Denne turen gikk på en helt grei sti, men for meg som har litt høydeskrekk, var det godt å ha en hånd å holde i enkelte steder. Belønningen var en helt utrolig flott utsikt.

   P1020814

Det var en fantastisk opplevelse å reise med båt på Nærøyfjorden. Stupbratte fjell rett ned i sjøen, med snø på toppene. Det kan ikke beskrives, – men må rett og slett oppleves!

P1020811

Det var en en kjempe kjekk tur som er å anbefale!

Ha en flott dag! Anna

3 kommentarer:

 1. Hei Anna!Det ser helt nydelig ut!Fantastiske bilder!Bare fargen på vannet er jo helt utrolig.Norge er vakkert altså, ingen over - ingen ved siden:)God kveld fra Andregasellen:)

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur!! Får lyst å reise med en gang...:)

  Klem Anita

  (ps...eg e egentligt på vei ner te vea for å se det nya showrommet dokkas...men ting komme så brått i veien. Men eg prøve meg igjen på onsdag:))

  SvarSlett
 3. Norge er et vakkert land som til tider tar pusten fra en.. Høres us som dere har hatt nettopp en av de opplevelsene, og det er så absolutt en av de gode ja. :)

  Ha en fortsatt god sommerhelg! :)

  SvarSlett