tirsdag 8. juni 2010

Vimpel i herlige blåtoner!!

Jeg har lenge ønsket å skaffe meg en vimpel til lekestuen til jentene, her en dag kom jeg tilfeldigvis over en i alldeles nydelige blåfarger. Jeg elsker blått og jeg elsker alt det som er retro!!!
Vimpelen var desverre utsolgt men Kaspara var ikke verre på det enn at hu rusket rundt seg og sydde en ny blå til meg.  Hun sendte den i posten i går og allerede i dag var den hos meg*fryder meg* Den var kjempe fin!!! Nå henger den i lekekroken i stuen og venter på å flytte inn i lekestuen når den blir ferdig. Jeg anbefaler på det varmeste å ta en kikk i butikken hennes, der selger hun herlig retroinspirerte sjerf og vimpler m.m. Trykk her for å komme til butikken.

Ønsker dere alle en riktig flott kveld!
Klem fra en riktig så fornøyd Johanna

Her er noen bilder av herlighetene inne i butikken :

5 kommentarer:

 1. Herlige Kaspara, hun syr helt fantastiske ting i nydelige retrostoffer!Vimpelen er kjempefin, jeg er også svak for blått...Og tenk på alt arbeidet søte Kaspara legger i en sånn vimpel!Først jakten på retrostoffer, så selve syingen.Hun er et rivjern altså!Ha en fin tirsdagskveld:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine vimpler i herlige farger. :))

  SvarSlett
 3. Nydelig vimpel:)
  Ha en fin dag.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 4. Deilige farger - og former. Her i huset har vi ommøblert barnerommet og kunne godt trengt et par vimpler for å feire :-)

  Marie

  SvarSlett