fredag 16. juli 2010

Det er tid for fredagskos.....

Heisann alle sammen, da var det jammen fredag igjen. Idag skal vi har noen gode venner på besøk og jeg tenkte vi skulle servere pizza.Jeg er ikke så veldig flink til å variere, så det blir stort sett det samme fyllet hver gang....  Så jeg lurte på om DU har lyst å dele din beste pizza-fyll oppskrift med meg slik at jeg får litt nye ideer :-)

Ønsker dere alle sammen en trivelig helg!!

Ps, her har huset stått på hodet i snart 2 uker. Holder på å pusse opp 3 soverom i 2.etg, og rotet spres seg over hele huset, merkelig nok... hihih... gleder meg til å blogge om resultatet.

Klem Johanna

4 kommentarer:

 1. Fyllet er en ting, men en hemmelighet jeg kan dele er å forhåndsteke bunnen pittelitt, og smøre en god smøreost over den før du tar på fyllet. Yummi! :)

  Nyt fredagskosen. :)

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere skal ha en koselig kveld ;)

  Kos dere masse

  SvarSlett
 3. Å, smøreosttrikset hørtes skikkelig bra ut. Det skal jeg prøve neste gang!

  Vi er veldig glade i tacopizza (http://cecilieiforstaden.blogspot.com/2010/03/tacopizza.html)
  Pizza med blåmuggost og spekeskinke er også inmari godt - særlig hvis du er litt saltsugen (http://cecilieiforstaden.blogspot.com/2010/04/pizza-med-blamuggost-og-spekeskinke.html)

  Ellers så jeg Trines matblogg hadde lagt ut oppskrift på pizza med creme fraiche, kylling, bacon m.m. (http://trineblogg.blogspot.com/2010/07/pizza-med-creme-fraiche-kylling-bacon.html)

  Sånn forøvrig så er hjemmelaget hvitløksdressing inmari godt til (lettrømme, hvitløksfedd, ferske urter, paprikapulver, chilipulver) :)

  God fredagskveldskos :)

  Klem, Cecilie

  SvarSlett
 4. Høyrest topp ut ha ein fin kveld

  SvarSlett