mandag 23. august 2010

Camilla Plum

Jeg har fått meg et nytt favorittprogram som de fortiden sender på nrk1 klokken 9. Camilla Plum, knall tøff dansk dame som lager allslags mat! Jeg falt for henne med en gang, herlig vesen!! Så for dere som har anledning, vil eg absolutt anbefale dere å ta en titt! Hun har også egen hjemmeside der hun legger ut alle fantastiske oppskriftene.Camilla Plum har tidligere drevet restauranten Cap Horn i Nyhavn og det økologiske firma Den Rene Vare, hun er også utdannet industriel designer og arkitekt. En driftig dame med andre ord! Jeg synes hun har et utrolig spennende kjøkken, jeg har sett at hun har en del produkter fra Rice, og det liker vi!!

4 kommentarer:

 1. Jeg liker henne kjempegodt, ikke minst pga hennes hageprogrammer og bøker, og hvordan hun knytter hage og matlaging sammen:) Flott dame:)

  SvarSlett
 2. Første gang jeg ramlet over hennes program var i Danmark, og siden har hun jo blitt å se på NRK, og jeg må si det er litt av en dame! Kanskje litt brutalt for noen når hun står der og klapper sauer og samtidig forteller om deilige lammeskanker, men jeg liker hennes måte å fortelle/ lære fra seg på! Anbefales:)

  SvarSlett
 3. Kjempefestlig dame. Har tenkt å prøve noen av hennes surdeigs brød:) Om jeg får det til da.

  SvarSlett
 4. så programmet for første gang i går :) spennende mat :) likte det gamle kjøkkenet hennes meget godt :D

  SvarSlett