tirsdag 17. august 2010

Jentedag

I dag har vi hatt en skikkelig jentedag! Vi var så heldige å ha besøk av en niese i dag, så i dag hart vi vært 5 jenter her hjemme. Dagen startet vi med shopping, kooooste oss med å handle jenteting som neglelakk, klær og litt leker.. Etterpå var det lek i 70-talls husteltet vi har stående i hagen.. På ettermiddagen ble det skikkelig fint vær, godt over 20grader, så da var vi ikke sene med å ta turer ned til badestranda der jentene har kost seg og badet og fanget krabber!! En flott dag med andre ord!! Nå skal vi gjøre alt klart til den store dagen i morgen, vi har nemelig en kjempespent 1.klassing i hus! I dag måtte vi henge ut flagget, for det synes hun var på sin plass når det var aller siste dagen i hennes liv da hun ikke er skolejente..hihi.. tror vi er nødt til å flaggre i morgen også jeg :) Nå må jeg stikke å flette noen meter hår til i morgen... Snakkes!

3 kommentarer:

 1. så koselig dere har hatt det.
  klart det måtte flagges,såå enig med henne der.
  tenk skole jente i morra,
  mitt eldste barnebarn begynte i 1 klasse i dag,såå stolt en kar.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Tenk Ida er blitt skolejente.uff så fort den tiden går,synes ikke det er lenge siden den skjønne jenta ble født,og vi fekk barnebarn nr.5 ønsker henne en fin dag i morgen og flagget må heises!
  Klem fra mor-mor og mor-far.

  SvarSlett
 3. Håper flettinga gikk fint ;)hihi... Spennende med skolestart! Mine går i bhg enda, men regner med skole-start kommer raskere enn jeg får tenkt meg til.. Tiden går jo så foooort!!!

  Lykke til, klem fra Beate

  SvarSlett