mandag 6. desember 2010

Ny kolleksjon fra Rice

Hurra! Selv om vi andre er midt i julestriden, lanserer Danske Rice nå sine vår og sommer varer. Vi klør i fingrene etter å sette oss ned å bestille varer. Så mye fargerikt og lekkert skal man lete lenge etter. Oppfordrer dere til å titte inn på siden deres, blir i godt humør av en rundtur der inne ja! Trykk her for å komme til herlighetene.
Her er det kaldt i dag, jeg har netopp servert hønene mine varm kakao, slik at de kan varme seg litt. De ble kjempe glade!! Så nå ser jeg fram til noen ekstra gode egg i morgen .... På bildet under er de i fullgang med morgen-gymastikken...
Ta gjerne en titt i nettbutikken vår om du er på jakt etter julegaver. Vi har spesiellt godt utvalg i allslags kule og nyttige bokser. Trykk her om du har lyst å ta turen inn til oss.
Ha en fin dag alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Så fine høner du har;)
  Kjekt å gi hønene kakao! Det har jeg ikke tenkt på. Har gitt hønene mine mye rart av matrester. De spiser jo så og si alt!

  SvarSlett
 2. Hihi, ja de blir velig glad for varm mat. Makaroni, ris og poteter med lunk i er også en slager. De elsker karbohydrater. :-)

  SvarSlett
 3. Innom for å ønske en god og kreativ førjuls tid!!! Liker meg så godt her inne på siden deres :)

  KLEM

  SvarSlett
 4. Kakao? Hvordan klarer de å holde koppene? ;D Legger de Kinderegg i morgen nå da eller? hihi.. Herlig bilde av høne på trampoline, godt de holder seg i form. *♥*

  SvarSlett
 5. Hi hi.. Tusen takk for det!! Jo da, dem forlanger Green Gate kopper... sitter å storkoser seg mens kakklingen går for fullt ;-)

  SvarSlett