søndag 28. februar 2010

O`herlige søndag...

Nå etter at jeg jobber nesten hver ukedag synes jeg at søndager er herlige. Familien sin dag liksom. Da går vi i pysjen til langt på dag, koser oss med en god frokost å kikker på tv.

Fortiden merker jeg at jeg er drittlei av alt som har med husarbeid å gjøre, er liksom det samme om og om igjen... Er knapt nok ferdig med å legge på plass ørten klesvasker før det fylles opp på nytt... Trøsten er at det er nok likt hjemme hos de fleste... Husarbeidet gjør seg vel ikke selv hjemme hos dere heller tenker jeg ;-) MEN idag bestemmte jeg meg for å gjøre en innsats... Så giret på tanken om å få et ryddig hus satte jeg igang med godt mot.. Men kjære folk, hvor treig går det an å bli?? Rydde litt, litt på facebook, rydde litt, sjekke mailen, rydde litt, oisann der var et skap jeg måtte dra alt ut av og rote til et helt rom... Men skapet ble i det minste ryddig....

Merker jeg ikke er så effektiv i dag...
Men nå har pappan i huset tatt småtrolla med seg ut en tur, så jeg fikk ryddet og vasket i 1.etasje... Og ryddet i 2.... Men mer blir det ikke i dag...Ser jo likt ut i morgen allikevel :)

Nå skal jeg bare sitte å kose meg i mitt eget selskap til de kommer hjem igjen.. Tenke litt over hvor heldig jeg egentlig er så har noen småtroll som steller istand masse rot og en familie å bo sammen med. :)

Idag er det nydelig vær her på Bømlo, solen skinner og katten ligger å soler seg på en snøfri flekk på terassen. Herlig å kjenne litt sol i fjeset igjen. Vi har også vært i selskap til min kjære svigermor, hun er skuddårs-barn og feirer bursdagen sin idag. Vi har stor familie med masse barn, så ungene synes det er så stas å leke med fettere og kusiner.

Anna har også vært så vidt innom på kaffebesøk før hun reiser hjem fra hytten. Vi la ukeplan for neste uke til nettbutikken, mye så skal gjøres så da er det greit å ha en plan om hvem som gjør hva.

Vi planla å møtes igjen på tirdag, godt å ha en så god forretningspartner!

Igår var barna til Anna her hos meg og hjelpte meg med å passe barna mine, de var ute i snøen og koste seg med lek i snøen og stå på ski.

Ja, det var litt om hvordan min søndag har vært...Kansje jeg skal gå meg en tur før sola går ned?

Ønsker dere alle en riktig god søndag og en herlig ny uke!!

Å husk :
Livet er ikke bare en lek......

men også en dans på roser...

Klem fra Johanna


Her har vi kappløp, første mann!

I trass alderen, 4åringen har kastet seg ned i snøen fordi "slemme" mamma hjelpte henne i nedoverbakken slik at hun ikke skulle slå seg...

5 kommentarer:

 1. GODT å høre at det er rot og mangel på husmor-aktivitet i andre hjem også. Som du sier - det blir jo bomba igjen nesten før man er ferdig med rydding. Men innimellom MÅ man jo, jeg MÅ kanksje i morgen, kanskje.... Burde burde...

  ha en strålende kveld!

  Klem

  SvarSlett
 2. Ja husarbeid ja.. hm.. ikke alltid like lett å komme igang med ;) Er som deg, hihi.. Litt rydding.. facebook.. rydde litt igjen, så blogge litt;) hihi.. Og som du sier, rydde ett skap for så å rote til ett helt rom:)men men, det må jo til :)

  Så koselig at dere blir med på min give away :)

  Venter i spenning på trekkningen deres nå alle man tenker jeg :)hihi

  Ha en nydelig siste februar kveld:)
  Klem Tina

  SvarSlett
 3. fy søren for en urimelig og slem mamma!! ;)

  SvarSlett
 4. Jeg elsker søndag også, selv om jeg ikke jobber. Koser meg lenge i pysen og tar livet med ro.
  Ønsker deg en fin uke.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 5. Jeg fikk også ryddet hobbyloftet i helga, ryddet i bokser og esker. deilig. Er nemlig også lei av klesvask, middagslaging, støvtørking og annet husrelatert som bare likosm er en selvfølge. Nå er jeg klar for aleneferie med venninner, hurra.
  Håper du har en fin mandag også.
  klem

  SvarSlett