lørdag 6. mars 2010

Oppussing av barnerom

Jeg har store planer om å pusse rom til jentene mine. De er 15mnd mellom dem og de har soverom ilag, så har de et stort felles lekerom. Men nå er de blitt så "store" at de gir utrykk for å ha eget rom. Snuppa på 4år liker rååååsa, men lille turbo på 5 har blått som favoritt farge. Har ikke helt bestemt hvordan vi skal ha det ennå, så supert om noen har lyst å komme med tips. rommene er ca. 14kvm store, det er på loftet så det er skrå i taket på ene siden.


Veggene skal være lyse, men har lyst på en vegg med mønster tapet. De har hvit "messing" seng fra Ikea, er veldig fornøyd med den. er en slik vokseseng. Men resten er jeg usikker på, de har mange bøker så jeg kunne tenkt en bokhylle, skrivepult og gjerne en slik hylle med mange rom i, har sett meg ut noen skjønne kurver fra Rice som jeg skal bestille til å ha leker i.. Men vet ikke om det blir med eller uten lokk enda..

Snuppa på 4år MÅÅÅ jo ha lysekrone i taket.Denne senga har jentene, synes den er kjempesøt...


Tenker på å kjøpe denne...799,- på Ikea
Å ha slike kurver fra Rice til å ha inni hyllen..


Slike skal jeg ha på gulvet til å ha kosedyr, dukkeklær og utkledningsklær i. De finnes i 3 forskjellige størrelser, og vi selger dem i vår nettbutikk.

Synes denne var litt kul, finnes i barnestørrelse... Fra Ikea den også.

Også denne da, til prinsessa...


Jeg elsker å sitte å drømme meg vekk og planlegge hvordan det skal bli..

Blir kjempeglad om noen har tips til kule tapeter, gardiner, møbler osv..

Kunne tenkt meg noen "lappe" sengetepper i duse farger, rosa til hun ene og blå til den andre..

Tusenhjertelig takk til dere som kom med gode tips på det forrige innlegget mitt!! Det skal sjekkes ut!!

Ønsker dere alle en riktig god lørdagskveld!!

Klem fra Johanna

6 kommentarer:

 1. Hei!
  ike sant de sengene fra ikea er fine?? jeg har en lik til min datter! høres egentlig ut som om du har rommet under kontroll - høres lekkert ut med tapetsert vegg. fine kasser til lekene også!

  lykke til!

  HUSET PÅ HØYDEN

  SvarSlett
 2. Hei du ;)jentene har jo kjempefine senger som et godt utgangspunkt da! Lysekronen var helt skjønn. Hvis du bestiller noen alver, engler og ballerinaer fra Shishi til å henge fra dem, har hun noe enda mer vakkert å se på ;) Ellers. Vår datter på 11 år har akkurat samme type rom som dette høres det ut som. Skråtak på den ene siden, og ca samme kvm. Vi har valgt hvitt tak samt lister og dør, og en dus blå farge som heter "vannvåg". Helt skjønn blåfarge! (hun elsker også blått). Under skråtaket har hun kommoder fra Ikea som er akkurat høye nok til å kunne sette fra seg ting på den uten at det stanger i taket. Veldig kjekt å kunne bruke det som et langt bord på en måte. Lack-hyller fra Ikea er jo både rimelige og praktiske. Får dem i forskjellige lengder tror jeg. Ellers så tror jeg faktisk Ikea også har noen landlige hylleknekter som jeg synes "koseliggjør" en hylle.
  Når det gjelder gardiner, så kjøpte jeg en slik sengehimmel fra Ikea den også.hehe..for noen år siden, som det var festet sommerfugler på i stoff. Den passer godt til rommet hennes, da den ikke er tett. Det eneste hun trenger er en lystett liftgarding nå :)
  Lykke til. Så gøy å pusse opp !

  Klem,Line

  SvarSlett
 3. Å den hylla med de flotte kurvene blir jo kjempe stilig:)
  Ser ut til et flott rom !
  Her går det mest i dødningsskaller,flammer og skating... Gutta boys har litt mer røff stil kan du si.. Mor får ikke akkurat boltret seg med det søte og sarte:)
  Ha en flott søndag i morgen:)
  Klem Mona

  SvarSlett
 4. Eg har eit tips til lappetepper :)
  Det er www.potterybarnkids.com
  Dei sender ikkje til norge men det er visst nok ein plass du kan registrere deg for å få sendt det til norge. Dette sto på trykk i eit kamille mor og barn blad .eg skal sjå i sakene mine om eg finn den staden du kan registrere deg.Eg har sikla på dei teppene og putene leeenge men eg ventar til me har bygd nytt hus .Det blir kanskje litt dyrt med frakt men på ei an side får du ikkje tak i slikt i norge ...Hørres veldig fint ut det du har planlagt allerede :) likte sengene :)
  Takk for komentar i min blogg forresten!

  SvarSlett
 5. Så spennende å innrede et stort fint loftsrom! Har gjort det same he rhjemme, dvs, ikke loft, men det er skråtak. 14 kvadrat tror jeg lille jenten mitt sitt rom er, her går det i dus grønn, dus rosa litt grått og vitt.

  Velkommen til å kikke inn til meg hvis du vil, se under etiketten "jenterom".

  SvarSlett
 6. Høres ut som rommene blir flotte. Prinsessa har Ikea hylla på rommet sitt og ser veldig praktisk ut.
  Ha en fin søndag.
  klem fra marilyn

  SvarSlett