fredag 5. mars 2010

Noen som har tips om nettsted som...

Hei på dere! Jeg har lenge hatt lyst til å sy noen klær til jentene mine. Jeg liker veldig godt slikt mykt joggestoff, og ribbe på bena på buksene. Elsker 70-tallsmønster, tunikaer m.m.

Er det noen av dere som har tips hvor jeg kan kjøpe stoff og mønster?

Har også lyst å bestille navnelapper med Made by AnnaJohanna eller noe i den dur..

Takksam for tips!


Ha en fin dag da dere:)

JOHANNA8 kommentarer:

 1. HEI!
  Eg var på biblioteket der har dei masse mønster. Det er det heilt sikkert heime på bømlo og. Gamle blader og bøker . Eller søk på internett etter ei bok som heiter barnetøy du selv kan sy ! Den er gammal og har komme i nytt opplag. Eg er så heldig at dei har ho på biblioteket her. Stoff har dei jo på stoff og stil eller cethodesign.no eller mjukatyger.se.
  Og på minanamnband.se har eg bestilt vevde navnelapper som du syr på. Der kan du skrive det du vil :D Håper dette var til hjelp:)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Moren min har gitt ut en bok med mønster! Du finner link til den på bloggen min :) Stoff og stil er billig og de har godt utvalg!

  SvarSlett
 3. www.blafre.com kommer med retro tekstil til sommeren. Forhåpentligvis så kommer det i metervare også!! ta en titt på bloggen deres http://blafre.blogspot.com/2010/01/blafre-rper-en-hemmelighet.html verdt en titt!!

  SvarSlett
 4. Boken barn igjen har mange fine mønstere - du kan se produktene ferdig på nettsiden dere.

  Lykke til og god helg

  SvarSlett
 5. Jeg har barnetøy du selv kan sy av Elsebeth Gynther. Mamma sydde mange klær til meg når jeg var liten fra denne boka. den er vel fra 70-tallet. Mye stilig der. Så har jeg sy til barn 0-3 år. Den også er grei. Ellers kan du gå på Narvesen å se i bladhyllene etter Ottobre. Det skal jeg! ;)
  Jeg har sydd litt i joggesoff, med sånn myk pels på baksiden slik som det er i hettegensrer osv. Det heter isoli, og er veldig lett å sy med. Så kjøper du ribb til. Fås bililg på stoff og stil.

  SvarSlett
 6. Kan dessverre ikke hjelpe med det.
  men vil iallfall ønske deg ei god helg så håper jeg andre kan være til mer hjelp;-)

  klem Marianne

  SvarSlett
 7. Hei
  Hva med Stoff og stil? Der er både stoffer i alle mulige fabrikater og mønster.
  Billig er det også:)

  Klem, Anne

  SvarSlett
 8. Stoff og stil har masse fint stoff.

  Bloggen heiltspesiell.blogspot.com syr masse fint, kanskje hun vil dele med deg hvor hun kjøper stoff og mønster?:)

  http://sabo.no/produktkategori/handverk-design-13.aspx har personlige vevde merkelapper til en billig penge :) Har bestillt selv til strikkeriene mine :)

  Ha en god helg!!!=)=)

  SvarSlett