fredag 2. april 2010

En finfin dag!

Idag her vi hatt en flott dag!! Nydelig påskevær, godt lag, FRI og herlig mat. Bedre enn det kan jeg vel nesten ikke be om. Anna og familien er på plass på hytta si og vi har vært på besøk i dag. De hadde koselig besøk fra hjemmbygda mi, alltid kjekt å treffe kjensfolk! Jeg er veldig familiekjær, mamma og pappa er på besøk og ungene er helt i hundre!! Stas å ha besteforeldrene på besøk. Og jeg synes det er herlig å ha foreldrene mine her ;-)

Resten av dagen har vi brukt til å forberede morgendagen, da har nemelig en jeg setter stor pris på her i huset bursdag!! :) Da får vi besøk av hele familien, store og små. Vi GLEDER oss til det!! På menyen står tapas og jeg har så smått begynt å forberede noe av maten. Ellers så har jeg hatt god hjelp i både mamma, pappa og Anna som har stilt opp med den ene og det andre. Takk for det! Så blir det jo litt AnnaJohanna jobbing inni mellom, klarer ikke å ta ferie fra nettbutikken, det er jo så gøy!! Det blir mer som en livstil, ikke en jobb. Stadig nye ideer som dukker opp i hodet, som vi har lyst å sette ut i livet, ting vi har lyst til gjøre og forhandlere vi har lyst å ha. Hihi, kreativiteten blomstrer når man er 2. 

Men jeg nevte tapas, hva er din favoritt der? Hos meg så er det tacolefser innsmørt med krydderost, ruccola og skinke, rullt sammen og kuttet i småbiter. (Tusen takk I, min gode venninne som presenterte med for denne retten!!!)

Ønsker dere alle en flott påske videre!!

Klem Johanna :)

4 kommentarer:

 1. Det høres kjempekoslig ut Johanna! Også tapas da. Det er jo såå godt da gitt! Det jeg liker best med tapas, er rett og slett variasjonen i rettene i ett og samme måltid :)
  Hele tiden nye og spennende smaker er det som gjør det så gø å spise tapas.

  God bursdagsfeiring imorgen :)
  Klem, Line

  SvarSlett
 2. Kjekt at dere tittet innom:)
  Håper det blir en flott feiring i morra..
  Skal prøve oppskriften, nam,nam..
  Ha en fortsatt fin påskehelg til dere også :)

  Klem Siv Janne

  SvarSlett
 3. Høres ut som du har en fin påske, her koser vi oss også hjemme med store og små:)
  Du kan gjerne gi noen flere tips til tapas, høres veldig godt ut men det er ikke så ofte jeg har fått det eller laget det.
  fortsatt god påske.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 4. Er ikke sikker på brushetta hører med til tapas? men det er guf;-)

  SvarSlett