lørdag 3. april 2010


Deilige Påske!

I dag er det sol og deilig vær her på hytta på Bømlo, hvis værvarselet stemmer skal det bli hele 9 varme grader og SOL i dag! Påske er en deilig Høytid, masse fridager sammen med familie & gode venner.


I dag blir det hyttekos på terrassen og selskap hos Johanna, da min svoger fyller år. Vi gleder oss til deilig Tapas...mmm...
Kanskje tar vi oss en liten tur ned til sjøen for å grille pølser..

Guttene elsker båt & fiske. I Dag skal de dra garnet som de satte i går, - blir spennende å se om de får noe. De vil absolutt ha med meg og veslejenta, men vi får se.. trives nå godt på terrassen jeg.. og på kjøkkenet med å tilberede fisken. Hadde ikke vært feil med ei god fiskesuppe i helga..

I går hadde vi besøk av gode venner som holder på å bygge hytte på nabotomta. De har barn på ca samme alder som guttene våre, - og de "koker veldig godt i lag" kan man si.. Noe vi voksen også gjør, -Så vi gleder oss hele gjengen til den står ferdig:-)Finnes vel ikke noe bedre fri plass enn Bømmelulu....
Ha en fortsatt finfin Påske alle sammen!
Klem Anna

6 kommentarer:

 1. Så fint det ser ut hos dere.Nydelig utsikt. Vi har flott vær her på Nordmøre også med sol og gerlig påskevær ved fjorden.
  Ønsker deg en fin påskeaften.

  SvarSlett
 2. Ser ut som om dere har det bra ja. Deilig med engen hytte. Er på Fitjar i påsken. Svigers bor der.Låner et gammelt hus men drømmer om egen hytte. Hår seilbåt.... men er litt kaldt ennå.Ser riktig så fint ut hos dere.
  Ønsker dere får en fin påskeaften

  Klem

  SvarSlett
 3. åhh, dere er heldige som får tilbringe påsken på Bömlo!=) Etter at jeg flyttet til Haugesund derfra er det ingenting som slår en god vårdag på Bömelulu ;)

  Kos dere med fiske, selskapligheter og alt som fölger med de siste dagene för hverdagen er tilbake! :)

  SvarSlett
 4. Vi var også i nærheten av Bømlo i går! (Fitjarøyene) Virkelig fint vær og storebror var på påskeeggjakt utforbi hytta! Vi vasket terrassegelender og spiste middagsgrøten ute i vårsola. Herlig!

  SvarSlett
 5. For en nydelig utsikt!!
  Nydelige bilder! :)

  SvarSlett
 6. For en flott utsikt:)Ser ut som dere har kost dere masse!!
  Ønsker dere en fin start på en ny jobbe uke!!
  Klem Mona

  SvarSlett