mandag 5. april 2010

En flott fjelltur!

Hvert år rundt påsketider blir jeg av en eller annen grunn mer en gjennomsnittet ellers i året glad i å gå tur i fjellet....Dette året var ingen unntak, så tradisjonen tro, hadde jeg en flott tur til Siggjo igår. Som tur-kammerat hadde jeg min 5-år gammle datter som var ute på sin første Siggjo ekspedisjon... Hun viste seg snart å være en ekte fjellgeit og klatret med godt mot oppover det 474m høye fjellet. Hun pratet i vei oppover og hadde en herlig kommentar til mange turgåere, hun var fra seg av begeistring når vi var komt halvveis, for da kunne vi se helt til Kina!! Etter 1time og 40minutt og en utrolig stolt 5-åring og en ikke mindre stolt mor, kunne vi skrive navnet vårt i boka på toppen og nyte Kvikk Lunsjen vår. Sjamtrollet kunne da fortelle meg at nå var hun veldig lykkelig!!!

For å lese mer om Siggjo kan dere trykke her.


Nyyyydelig utsikt fra toppen!

En stk lykkelig "fjellgeit"

Trekantsambandet.Med dette vil jeg ønske dere alle en flott start på hverdagen igjen etter påsken!! Ha en flott uke alle sammen!!

Klem Johanna og turkammeraten!

3 kommentarer:

  1. Hei hei :-)
    Dette var veldig pent, og det skal sies at det er nok ikke mange 5-åringer som hadde orket dette :-)
    Håper du også får en fin fin start på hverdagen igjen :-)

    SvarSlett
  2. Heisann! Kom tilfeldig over blogg og nettbutikk via facebook! Og det var ei fin oppdaging! Måtte til og med skrive litt om dåke på bloggen min! Ha ein fin dag!

    SvarSlett