tirsdag 20. juli 2010

Velkommen til en hyggelig handel i ruskeværet...

Da kan vi se tilbake på en regnfull tirsdag, det har regnet og regnet og regnet, men vi har hatt en koselig og innholdsrik dag for det. Vi har vært på en deilig middag hos gode venner, samt hatt hyggelig besøk av familie og venninner. På kvelden stillte vår eldste datter opp som barnevakt, slik at jeg og mannen kunne gå på besøk til Anna og hennes mann på hytten i Håvik.
I morgen inviterer vi igjen til åpent showroom, når det er slik ruskevær er det ekstra hyggelig å ha åpent, en hyggelig handel hjelper alltid på når det er surt ute. I morgen kan vi også by på noen små karameller til dere som titter innom oss, som ikke ligger ute på nettet. Blant annet klær fra MyCinnemonGirl, mix & maks din egen variant av de populære bollesettene fra Rice i corall farger, utvalgte melaminekopper til 20,- og Rice bokser og skjeer fra kr 10,- + noen godsaker til... Minner også om at vi har de populære veskene fra Rice til 195,- Disse har vi solgt som stellevesker, passer perfekt å henge over håndtaket på vognen. Jeg selv har den som reise/strand veske, rommer utrolig mye, pluss for at det er egen mobillomme.

Kansje vi snakkes i Dolhaugveien 7 på Vea i morgen da:-) Ring om du trenger hjelp til veien, nummeret finner du på vår nettside.

Klem fra Anna og Johanna 
For å nettshoppe i ruskeværet, trykker du her!

3 kommentarer:

 1. Noen av de malaminekoppene må jeg sikre meg, så jeg må jammen ta meg en tur i morgen, alltid like koslig å stikke innom dere!

  Tusen takk for kjempegod service på min siste bestilling, jeg er sååå fornøyd!!

  Klem fra ShoppeKari

  SvarSlett
 2. Farlig å bo i nærheten av deres butikk altså...Vanskelig å holde pungen lukket:)Ha det koselig m showroom da, hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg definitivt tatt turen!

  SvarSlett
 3. Hei igjen og takk for hyggelig handel i dag :o)

  Dåkke hadde det så fint at det vil værr umulig for de aller fleste å gå tomhendt fra dåkke tenke eg :o)

  Skreiv om dåkke i innlegget mitt i dag og linka ;o)

  Ha ein superfin sommar så lenge. Ja, eg seie "så lenge", for eg komme nok te å besøka dåkke igjen :o)

  SvarSlett